Samarbeten

Jobbsamarbeten

KYÄNI HÄLSOFÖRETAG – genom samarbetet kan jag erbjuda ett högkvalitativt tillskott till den vanliga maten som ger mer ork & energi och som betyder mycket för både hälsa och prestation. Ett av marknadens bästa kost- och näringstillskott som bygger helt på forskning och fakta från WHO (World Health Organization). Aktuellt om hälsa, livsstilssjukdomar och vad vi kan göra för att förebygga ohälsa. Varför kosttillskott? Idag får vi inte i oss allt via maten och behöver ge vår kropp den näring den behöver. För att orka med arbete, relationer och det vi vill göra där utöver. Jag ser Kyäni hälsoprodukter som en viktig pusselbit i mitt arbete att bidra till bättre hälsa, större välmående och en högre livskvalitet för fler.

SamarbetenSUSTAINABLE PERFORMANCE AB – för långsiktig och hållbar prestationsutveckling. Som certifierad partner verkar jag för en bra arbetsmiljö, med bra förutsättningar och bästa möjliga prestationer. Samarbetet rör både metodstöd och processtöd. Vi erbjuder vetenskapligt framtagna verktyg för kartläggning och analys av den upplevda arbetsmiljön.

KARISMA STOCKHOLM – ett digitalt magasin och en plattform för ambitiösa kvinnor i karriären. Samarbetet syftar till att som aktiv krönikör bidra till nytänkande, utsikter och insikter  till ökat stöd och nätverkande bland kvinnor.

Hjärtesamarbeten

KYÄNI CARING HANDS – här kan jag bidra till de som behöver det mest, genom att varje månad köpa Kyäni Potato Pak. Gåvan hamnar sedan hos de som bäst behöver det vid tillfället. Kyäni Potato Pak har utvecklats av näringsexperter och är en måltid som är enkel att tillaga – även under utmanande förhållanden. Kyäni Potato Pak innehåller mer än 15 gram proteiner, nödvändiga mineraler i en praktisk påse. Bara blanda med vatten och servera. Så lätt att göra gott! Läs mer i shoppen.

(H)JÄRNKOLL – är supporter och verkar för att slå hål på fördomarna som finns kring psykisk ohälsa – genom information, stöd och vägledning inom området.

SUICIDE ZERO – är stödjande medlem för ett psykiskt friskare Sverige. Suicide Zero är en ideell organisation som med kraft kan och vill påverka politiker och allmänhet så att vi radikalt kan minska självmorden i Sverige.

FOUNTAIN HOUSE – är stödjande medlem i arbetet för ett psykiskt friskare Sverige. Fokus i verksamheten är förmågan till arbete, delaktighet och social gemenskap. Läs gärna mer om deras arbete “Vägar ut”.

PEDAGOGFÖRLAGET – är återförsäljare i syfte att sprida ”kloka ord” och citat för glädje, inspiration och motivation. Som en service till kunder och samarbetspartner tillhandahåller jag böcker, lycko- och tankekort enligt önskemål.